Вітаємо переможця ІІ туру всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія»
27.04.18
18 квітня 2018 року у Національному університеті «Львівська політехніка» відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія».Спонсорами конкурсу виступили фірми «Carlsberg», «СФЕРА СІМ» і магазин «Мобіманія».
Роботи були представлені від 39 учасників з 19 закладів вищої освіти за секціями: «Промислова, харчова і сільськогосподарська біотехнології», «Біомедична і фармацевтична біотехнології та біоінженерія», «Екологічна біотехнологія та біоенергетика».
У секції «Екологічна біотехнологія та біоенергетика» місця розподілись таким чином:
Місце
П.І.Б. студента
ЗВО
І
Жалій Н.А.
Національний університет харчових технологій (м. Київ)
ІІ
БЕДРІЙ Т.О.
КРЕМЕНЧУЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ МИХАЙЛА ОСТРОГРАДСЬКОГО
ІІІ
Семенов М.І.,Прокофьєва М.А.
ДВНЗ «Український державний хіміко-технологічний університет»
ІІІ
Андреєва Ю.А.
Львівський національний університет імені Івана Франка
У секції «Промислова, харчова і сільськогосподарська біотехнології» переможцями визначили Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича (І місце); Національний університет харчових технологій (м. Київ) (ІІ місце); Національний університет «Львівська політехніка», Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара, Миколаївський національний аграрний університет – у кожного ЗВО ІІІ місце.
У секції «Біомедична і фармацевтична біотехнології та біоінженерія» І місце посів Львівський національний університет імені Івана Франка, ІІ місце – Національний університет «Львівська політехніка», ІІІ місце – Національний фармацевтичний університет (м. Харків) і Харківський національний університет радіоелектроніки.
На фото справа наліво: Новіков В.П., д.х.н., проф., зав. каф. технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології, НУ «Львівська політехніка»; Козловська Т.Ф., к.х.н.,доц., в.о. зав. каф. біотехнологій та біоінженерії, КрНУ; Крусір Г.В., д.т.н., проф., зав. каф. екології харчовихпродуктів і виробництв, Одеськаакадемія харчовихтехнологій; Мальований М.С., д.т.н., проф., зав. каф. екології та збалансованого природокористування, НУ «Львівська політехніка»